Z Brna si starší dorostenci odvezli vydřené, hubené a veledůležité vítězství

21.02.2010, Adam Bagar

Starší dorostence VOKD Poruby nečekalo v Brně vůbec jednoduché utkání. Domácí ač neměli k dispozici ani kompletní tři pětky byli soupeři ze severu Moravy naprosto vyrovnaným soupeřem. Do vedení šla ovšem v sedmé minutě Poruba zásluhou kapitána Němce. Kometa se nadále nemohla přes dobrou obranu soupeře prosadit, a tak ve 28. minutě přišel další trest v podobě druhé branky hostí, o kterou se tentokrát postaral Kysučan. Hlavní postavou byl porubský gólman Dominik Konvička, ten pochytal několik velkých brněnských šancí a dokonce nekapituloval ani dvě minuty před koncem druhé tercie ze samostatného nájezdu. Dobře hrající Brňané tak vyšli z utkání bodově naprázdno. Poruba si za výhru 2:0 připsala do tabulky další dva důležité body a jelikož Draci v Orlové pouze remizovali, ztrácí na čelo tabulky již pouhý bod. V dalším týdnu se VOKD střetne s hokejisty Orlové a Opavy.

- 37.kolo ne 21.2.14:45
HCM Warriors Brno
HC RT TORAX Poruba 2011
0:2(0:1, 0:1, 0:0)
Branky a nahrávky: 7. Němec, 28. Kysučan (Svoboda). Rozhodčí: Kladník - Bilík, Kříž. Vyloučení: 5:4. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 31. Průběh utkání: 0:0, 0:2.
HCM Warriors Brno: Bartošek - Mikulášek, Krunka, Křen, Kočko, Hakl, Král, Jekel, Krytinář, Lainka, Bezděk, Novák, Novoměstský, Kevezsda.
HC RT TORAX Poruba 2011: Konvička - Dusík, Herman, Jasiok, Svoboda, Kupčík, Franek - Kofroň, Němec, Dominec, Kysučan, Sochorek, Orszulík, Vícha, Hurník, Maček.