Junioři novou sezonu odstartovali báječně! Techniku porazili 4:0

13.09.2024, Eva Suchánková

V pátek 13. září odehráli Porubané úvodní kolo Ligy juniorů proti Technice. Domácí dominovali po celý zápas, ze kterého si taky odnáší zasloužené vítězství a 3 body do tabulky.

Liga juniorů - 1.kolo pá 13.9.18:30
HC RT TORAX Poruba 2011
Technika Hockey Brno
4:0(1:0, 2:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 17. Indrst (Hansel), 27. Koida (Chromišin), 32. Bobok (Vehovský, Koida), 48. Graněčný (Dietrich, Foltýn). Rozhodčí: Tomeček – Raszka, Kapitanov. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 211. Průběh utkání: 4:0.
HC RT TORAX Poruba 2011: S. Sobol – Bodnar, Kalužík, Dragon, Janeček, Telnov, Ševčuk, Korbel – Koida, Dietrich, Bobok, Khromyšyn, P. Sobol, Šrubař, Foltýn, Veselý, Hansel, Indrst, Graněčný, T. Vehovský
Technika Hockey Brno: Kalinichenko (32. Sekanina) – Svoboda, Pohanka, Navrátil, Čaňo, Hrabinec, Vasyliev, Kadaňka – Mráz, Balog, Smrž, Nekrasov, Čermák, Urbánek, Pigl, Šebela, Frimel, Straka, Sladký, Hamák

Porubští mladíci šli do vedení v 17. minutě, kdy po přesné střele rozjásal střídačku Jakub Indrst. Další třetina přinesla krom pokračujícího tlaku také další dva góly. Nejprve zvýšil skóre Rodion Koida a o 5 minut později obstaral třetí branku v utkání Tomáš Bobok, když se vrátil z trestné lavice a ihned se zapojil do hry. Po jeho akci hostující trenér vystřídal gólmany.

I hosté se snažili prosadit, ale Samuel Sobol měl skvělý den a dokázal si udržet čisté konto. Naopak Porubané si ještě v poslední periodě pojistili vítězství, když ve 48. minutě uzavřel skóre Vojtěch Graněčný. Technice se naskytla skvělá příležitost ke snížení v podobě trestného střílení, nicméně bezchybný Sobol si s ranou poradil a Poruba tak bez větších problémů vstupuje do nové sezony výhrou 4:0.

×
Dnes v 16:00 | Muži
HC RT TORAX Poruba 2011
SK Horácká Slavia Třebíč