Detail zápasu

,

Žákovská liga ČR – 5. třída - 24.kolo so 17.1.10:00
HC RT TORAX Poruba 2011
HC Černí Vlci
5:0(2:0, 1:0, 2:0)
Branky Poruby: 4. Brabec (Krčmarský O.), 7. D. Wawrzkiewicz (Skála), 38. Petruška (Halata), 48. Macho (Puchala), 60. Haladěj (Kasper Macias, Puchala).

V neděli 18. ledna na domácím ledě jsme ve třináct hodin přivítali páťáci borce z Kopřivnice – HC Černé Vlky. Vzájemná bilance vyznívala ve prospěch TORAXu, a protože první utkání vyhrál 7:3, přesto rozhodl trenér v nominaci o posilách – Matěji Halatovi, polským oporám Krzystofowi a Kasperovi Maciasových a Ondrovi Gelnarovi. Všichni standardně hráči 6. tříd. V nominaci se ale také objevil hráč 4. třídy Ondřej Krčmarský, který na začátku sezóny už pár zápasů za pátou třídu odehrál.

Zápas rozehráli lépe domácí. Ve třetí minutě otevřel skóre po krásné přihrávce Ondřeje Krčmarského Tobiáš Brabec. Hned v 6. minutě se po asistenci Daniela Skály před brankou prosadil Dawid Wawrzkiewicz. Druhá třetina hodně vyhroceného zápasu přinesla pouze jeden gól, ale mnoho střeleckých příležitostí. Černí Vlci ohrozili gólmana Müncha pouze třikrát, ale hostující brankář čelil celkem devíti střelám. Ve 31. minutě pustil za svá záda jediný puk z hole Krzystofa Maciase.

Třetí třetina začala náporem kopřivnických hráčů. Nicméně byli to domácí, kteří díky Jakubu Machovi ve 47. minutě za asistence Denise Puchaly vedli již 4:0. V poslední minutě zvýšil na konečných 5:0 Matyáš Haladěj. Třetí třetina byla v podání Černých Vlků hodně povedená. Na bránu vyslali celkem 11 střel, ale ve střelení gólu bránil gólman Marián Münch, který předvedl soustředěný výkon a vychytal čisté konto.