Junioři uhráli těsnou bitvu s lídrem východní skupiny! Na Lapači padli 2:3

07.01.2024, Eva Suchánková

V neděli 7. ledna vyrazili Porubané, v rámci 26. kola Ligy juniorů, na Vsetín. Přes veškerou snahu ale Vsetín, který se aktuálně drží na prvním místě tabulky, nedokázali porazit.

Liga juniorů - 26.kolo ne 7.1.
VHK ROBE Vsetín
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2(3:1, 0:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 10. Urge (Stodůlka, Heinrich), 15. Koláček (Hamřík, Ostrčil), 16. Urge (Stodůlka) – 19. Matějka (Koida, Chromišin), 41. Koida (Sobol P.). Rozhodčí Schenel – Mikšík, Jurčík. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 3:0, 3:2. Diváci: 98.
VHK ROBE Vsetín: Pavlíček – Herman, Machů, Šedlbauer, Fojtík, Hamřík, Zedek, Stodůlka – Vaculík, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Koláček, Stodůlka, Urbánek, Urge, kovář, Juráň, Heinrich
HC RT TORAX Poruba 2011: Sobol S. (21. Marečk) – Ševčuk, Kalužík, Bodnar, Janeček, Telnov, Kosina, Karal – Šindler, Hansel, Skřipčák, Koida, Sobol P., Matějka, Krásnohorský, Šrubař, Svozil, Chromišin, Graněčný

Domácí gólové skóre otevřeli, když se trefil Tomáše Urge. Během následujících šesti minut už měli na svém kontě třígólové vedení poté, co se prosadil Adam Koláček a podruhé v zápase Tomáš Urge. Na což reagovali Porubští střelou z hole Vojtěcha Matějky. Začátek třetí třetiny pak patřil Rodionu Koidovi, jenž prostřelil domácího brankáře Pavlíčka. Porubané již ale nedokázali srovnat, a tak z Valašska odjíždí s prázdnou.