Junioři dokázali udolat Kralupy a připisují si třetí výhru v řadě

21.11.2021, Patrik Rošič

Po dvou venkovních zápasech odehráli junioři 19. kolo na svém ledě. Do Kooperativa arény zamířil poslední celek západní tabulky Ligy juniorů. Kralupy přijely pouze s třinácti hráči a překvapivě držely s domácími krok. Porubští ale hráli zodpovědně a hostům dovolili pouze 20 střel. Zato Poruba jich vyslala 49 a jedna z nich do branky zapadla. Hráči HC RT TORAX naopak nedovolili Kralupům vstřelit žádný gól a po další výhře si připsali důležité body do tabulky.

Liga juniorů - 19.kolo ne 21.11.14:00
HC RT TORAX Poruba 2011
HK Kralupy nad Vltavou
1:0(0:0, 0:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 44. Urbančík (Koudelný, Lysoněk). Rozhodčí: Rimmel – Vengřín, Kořistka. Vyloučení: 0:2. Bez využití. Diváci: 50. Střely na branku: 49:20. Průběh utkání: 1:0.
HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž – Černý, Mrozek, Fišara, Macias, Hlaváč, Kelnar – Barčák, Siekierka, Halata, Lysoněk, Hradil, Koudelný, Plevka, Žák, Chovanec, Urbančík, Kolat
HK Kralupy nad Vltavou: Němec (Milec) – Šimůnek, Kratochvíl, Burger Vrbka – Vorlíček, Nedvěd, Hanousek, Typol, Sulík, Kočí, Šilhavý

Celkově v utkání nebylo k vidění příliš mnoho vážnějších situací, které by měly na zápas nějaký vliv. V první třetině zapsali zapisovatelé jeden trest na straně hostů. Porubští ale tuto možnost využít nedokázali. V druhé části bylo k vidění taktéž pouze jedno vyloučení. Ale ani tentokrát Poruba přesilovku nevyužila. Na jedinou branku střetnutí se tak muselo čekat až do 44. minuty. Skóre zápasu tak otevřel a rovnou uzavřel Jakub Urbančík. Kralupy to zkoušely v závěru bez brankáře, ale na domácí hokejisty najít recept nedokázaly.