Dorostenci si v Kopřivnici s chutí zastříleli, když předvedli jedenáctigólovou exhibici

10.10.2008, Adam Bagar

Dorostenci se po minulém úspěšném čtyřbodovém víkendu představili v jedenáctém kole ligy dorostu na ledě nejslabšího možného protivníka - týmu HC Kopřivnice, který si ještě nepřipsal do tabulky ani bod. O dvou bodech Poruby nemohl nikdo již před utkáním pochybovat, otázkou bylo spíše o kolik branek hosté vyhrají. Porubští neponechali nic náhodě a předvedli velmi dobrý výkon, pohledné, rychlé kombinace a hlavně jedenáctkrát překonali gólmany soupeře. Domácí tým ještě stačil mírně vzdorovat v první části, ale i přesto třikrát inkasoval. Skóre nadále hrozivě narůstalo a utkání se měnilo v exhibici porubského týmu. V dalších dvou třetinách přidali Porubští shodně po čtyřech brankách. Brankostroj hostí se tak zastavil na čísle 11. Hned čtrnáct hráčů si v tomto utkání vylepšilo své osobní statistiky, když dokázali bodovat. Nejúspěšnějšími sběrateli v tomto utkání byli se ziskem tří bodů Tomáš Němec a Lukáš Kofroň. Další utkání čeká dorostence v neděli 12. října v Uherském Hradišti, které dnes překvapivě loupilo v Novém Jičíně, když zvítězilo 2:1. Úvodní buly je naplánováno na 10:00 hod.

- 11.kolo pá 10.10.19:00
HC ISMM Kopřivnice
HC RT TORAX Poruba 2011
0:11(0:3, 0:4, 0:4)
Branky a nahrávky: 7. Němec, 13. Sochorek (Ganger), 16. Král (Odsedek), 23. Palkovič (Němec), 25. Kofroň (Odsedek), 35. Král (Kofroň), 39. Kovář (Blahuta, Ganger), 42. Ganger, 47. Puškár (Kovář), 48. Kofroň (Lužný, Lelkeš), 53. Peslar (Němec, Svoboda). Rozhodčí: Klapetek - Jureček, Pala. Vyloučení: 7:8, navíc Zuzaník 10 OT, Franek 5 + OK (oba POR). Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 80. Průběh utkání: 0:11.
HC ISMM Kopřivnice: Dohnálek (od 23. Baldík) - Kašpar, Mikeska, Had, Černobila, Gonos, Kofroň, Jaroš, Rosypka, Beňo, Surovčík, Mihal, Mynarčík, Ertel, Újezdský, Šrubař, Mikula.
HC RT TORAX Poruba 2011: Konvička - Lužný, Odsedek, Kupčík, Zuzaník, Svoboda, Peslar, Puškár, Ryška - Král, Lelkeš, Kofroň, Ganger, Palkovič, Sochorek, Němec, Vícha, Dominec, Franek, Kovář, Blahuta.