Ani v Litvínově junioři na body nedosáhli

19.10.2008, Adam Bagar

Juniorka po dvou výprascích v posledních dvou zápasech zajížděla na led Litvínova s jednoznačným cílem - bodovat. Do zápasu vstoupili Porubští lépe, když se po necelých pěti minutách hry trefil Robert Capcara. Následně převzali otěže zápasu domácí hokejisté. Také díky množství faulů, které hosté produkovali, dokázali litvínovští junioři ve 14. minutě srovnat stav. S výsledkem 1:1 se také odcházelo po první třetině do kabin. Druhá třetina patřila jednoznačně domácímu celku a gólman Michal Gleich, jenž nastoupil opět po pěti zápasech do branky, si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl. Litvínovští na něj jen v této části vyslali osmnáct střeleckých pokusů. Pouze jediný skončil za jeho zády, nakonec se však jednalo o gól vítězný. Poslední třetina sice přinesla snahu Ostravanů o vyrovnání, ale domácí si už výsledek pohlídali a střelou do prázdné branky navíc upravili na konečných 3:1. Tři body našly v tomto utkání správného majitele, o čemž svědčí poměr střel na branku - 38:19. Gleich si tak připsal 35 úspěšných zákroků a pouze dvakrát kapituloval. V dalším dvojutkání čekají porubské mladíky na domácí půdě obě pražská "S."

- 14.kolo so 18.10.16:00
HC Litvínov
HC RT TORAX Poruba 2011
3:1(1:1, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 14. Kousalík (Panuška), 28. Bíza (Přeučil, Čejka), 60. Maxa (Bojer) - 5. Capcara (Bartošek, Skočovský). Rozhodčí: Luczków - Hlinka, Kebrle. Vyloučení: 9:12, navíc Bartošek (POR) 10 OT. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 70. Střely na branku: 38:19. Průběh utkání: 0:1, 3:1.
HC Litvínov: Brzobohatý - Hora, Panuška, Kousalík, Havelka, Čejka, Müller, Gula - Mackal, Ptáčník, Majdan, Gerhát, Lindner, Zavřel, Bojer, Maxa, Bíza, Přeučil, Kafan, Češka.
HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich - Rusek, Špok, Tomis, Pindur, Mlynář, Skočovský - Galajda, Bartošek, Kalina, Šimkovič, Bartoš, Jelšík, Kopáč, Capcara, Vajda, Řezáč.