V Kladně juniorka na body nedosáhla, když ztratila slibně rozehraný zápas

27.09.2008, Adam Bagar

Juniorka, značně posílená pátečním vítězstvím na ledě Karlových Varů, se tentokrát představila na Kladně, kde ji nečekal rovněž jednoduchý soupeř. Ostravané začali utkání velmi dobře, když se v desáté minutě trefil v přesilové hře Petr Řezáč. O šest minut později to vypadalo po brance Jaroslava Kopáče s porubskými juniory ještě lépe. Po dvaceti minutách tak odcházeli do šaten spokojenější hosté s vedením 2:0. Ještě v polovině utkání drželi Ostravané nadějný dvougólový náskok. Jenže následně během necelých deseti minut ke konci druhé části domácí hokejisté hned třikrát překonali po chybách ostravské obrany gólmana Gleicha. Především třetí branka, která se stala vítěznou, musela juniory VOKD velmi mrzet. Padla pouhých jedenáct vteřin před druhou sirénou, navíc v přesilové hře ostravského týmu. Závěrečná třetina přinesla vyrovnanou hru, domácí si už svůj jednobrankový náskok dokázali podhlídat a porazili tak VOKD Porubu těsně 3:2. Další utkání čeká ostravské juniory v pátek 3. října, kdy na domácím ledě přivítají od 17:00 hod. Bílé tygry z Liberce.

- 8.kolo so 27.9.13:30
Rytíři Kladno
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2(0:2, 3:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 31. Kupec (Mužík, Melka), 39. Kupec (Křepelka), 40. Mužík (Melka) - 10. Řezáč (Jelšík, Plzák), 16. Kopáč (Galajda). Rozhodčí: Nečas - Kalivoda, Pavlovič. Vyloučení: 7:7, navíc Hošek (KLA) 10 OT. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 50. Střely na branku: 36:25. Průběh utkání: 0:2, 3:2.
Rytíři Kladno: Lejsek - Kužel, Vyskočil, Stehlík, Šmíd, Slánský, Pulchart, Pour - Suk, Melka, Křepelka, Máša, Medřický, Čurda, Kupec, Mužík, Strnad, Hošek.
HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich - Rusek, Plzák, Tomis, Pindur, Skočovský, Spusta, Špok - Řezáč, Vidlák, Kalina, Šimkovič, Galajda, Kopáč, Bartošek, Capcara, Bartoš, Jelšík, Blažej, Vajda, Richter.