Pomozte zmapovat historii porubského hokeje

Pomozte zmapovat historii porubského hokeje

Lukáš Bajgar, 15.10.2008

Pomozte zmapovat historii porubského hokeje

Vážení příznivci porubského hokeje,

v roce 2006 oslavil místní hokejový klub 60 let od řádného založení. Při této příležitosti bylo sehráno exhibiční utkání starých gard a předány plakety zasloužilým hokejistům klubu.

Již delší dobu se připravuje publikace, která by měla zmapovat historii klubu, která sahá až do roku 1932, kdy poprvé proháněli Porubští kotouč na ledové ploše a kdy se datuje také první sehrané utkání s Třebovicemi.

Obracím se na Vás proto s prosbou, a to nejen na pamětníky, ale i na potomky hráčů či samotné hráče, zda máte doma ve skříni, v rodinném albu či například na stěně nějaké fotografie z jakékoliv etapy klubu, případně bulletiny, kroniky (školní), vstupenky, dres, novinové články, výsledky či tabulky, případně cokoliv ve spojitosti s místním klubem - ať již HC Poruba, Sokol Poruba, Hutní Montáže Poruba, HK (SHK) Poruba - a byli byste ochotni je zapůjčit k nafocení či naskenování do počítače. Všechny předměty budou posléze navráceny.

Jestliže máte zájem stát se spoluautorem chystané publikace (ať již v knižní či digitální podobě), ozvěte se prosím na emailovou adresu lukas.bajgar@email.cz.

Předem děkuji